طريقة عمل شوربة مشروم لاصحاب الرجيم والدايت

طريقة عمل شوربة مشروم لاصحاب الرجيم والدايت شوربة المشروم لايت (بسعرات حرارية اقل ) من مطبخى
فى السقعة دى محتاجين نشرب شوربات تدفينا و تدينا طاقة 
شوربة المشروم معروف انها بدفى بس سعرات حرارية عليا و احنا عاوزين ندفى من غير ما نتخن 

صورة: ‏شوربة المشروم  لايت (بسعرات حرارية اقل )  من مطبخى
 فى السقعة  دى محتاجين  نشرب شوربات  تدفينا و تدينا طاقة 
 شوربة المشروم  معروف انها  بدفى بس  سعرات حرارية عليا و احنا عاوزين ندفى من غير ما  نتخن :)
المكونات
علبة مشروم 
بصلة متوسطة  مقطعة جوليان
فص ثوم كبير مقطع
2 كوب ماء
كوب حليب خالى الدسم
ملعقة كبيرة ساور كريم sour cream اخف بكتيرررررر من الكريمة العادية و الدسم فيها اقل  
مكعب مرقة  خضار 
ملعقة زيت زيتون
ملح و فلفل اسود
رشة  زعتر و ريحان  مجفف ان وجد
الطريقة نشوح البصل فى ملعقة الزيت الى ان يدبل  ثم نضيف الثوم و نقلب  ثم نضيف نصف كمية المشروم  و نقلب جيداا مع اضافة القليل جدا من الملح و الفلفل الاسودو الزعتر و الريحان و اول ما المشروم يبدأ يستوى و يدبل  نضيف الماء و معكب المرقة و الحليب و الساور كرييم و نقلب  جيدا  ثم نتركها  تبرد قليلا  ثم نضربها بالخلاط و ترفع مرة اخرى ع النار  و نضيف باقى كمية المشروم و نقلب و نذوق لو محتاجة ملح و نتركها تغلى 10 دقايق على نار هادئة ثم تقدم‏
طريقة عمل شوربة مشروم لاصحاب الرجيم والدايت

المكونات
علبة مشروم 
بصلة متوسطة مقطعة جوليان
فص ثوم كبير مقطع
2 كوب ماء
كوب حليب خالى الدسم
ملعقة كبيرة ساور كريم sour cream اخف بكتيرررررر من الكريمة العادية و الدسم فيها اقل
مكعب مرقة خضار
ملعقة زيت زيتون
ملح و فلفل اسود
رشة زعتر و ريحان مجفف ان وجد
الطريقة نشوح البصل فى ملعقة الزيت الى ان يدبل ثم نضيف الثوم و نقلب ثم نضيف نصف كمية المشروم و نقلب جيداا مع اضافة القليل جدا من الملح و الفلفل الاسودو الزعتر و الريحان و اول ما المشروم يبدأ يستوى و يدبل نضيف الماء و معكب المرقة و الحليب و الساور كرييم و نقلب جيدا ثم نتركها تبرد قليلا ثم نضربها بالخلاط و ترفع مرة اخرى ع النار و نضيف باقى كمية المشروم و نقلب و نذوق لو محتاجة ملح و نتركها تغلى 10 دقايق على نار هادئة



المصدر مطبخ شاهي

إرسال تعليق

0 تعليقات