طريقة عمل شوربة مشروم لاصحاب الرجيم والدايت شوربة المشروم لايت (بسعرات حرارية اقل ) من مطبخى
فى السقعة دى محتاجين نشرب شوربات تدفينا و تدينا طاقة
شوربة المشروم معروف انها بدفى بس سعرات حرارية عليا و احنا عاوزين ندفى من غير ما نتخن
المكونات
علبة مشروم
بصلة متوسطة مقطعة جوليان
فص ثوم كبير مقطع
2 كوب ماء
كوب حليب خالى الدسم
ملعقة كبيرة ساور كريم sour cream اخف بكتيرررررر من الكريمة العادية و الدسم فيها اقل
مكعب مرقة خضار
ملعقة زيت زيتون
ملح و فلفل اسود
رشة زعتر و ريحان مجفف ان وجد
الطريقة نشوح البصل فى ملعقة الزيت الى ان يدبل ثم نضيف الثوم و نقلب ثم نضيف نصف كمية المشروم و نقلب جيداا مع اضافة القليل جدا من الملح و الفلفل الاسودو الزعتر و الريحان و اول ما المشروم يبدأ يستوى و يدبل نضيف الماء و معكب المرقة و الحليب و الساور كرييم و نقلب جيدا ثم نتركها تبرد قليلا ثم نضربها بالخلاط و ترفع مرة اخرى ع النار و نضيف باقى كمية المشروم و نقلب و نذوق لو محتاجة ملح و نتركها تغلى 10 دقايق على نار هادئة
المصدر مطبخ شاهي
فى السقعة دى محتاجين نشرب شوربات تدفينا و تدينا طاقة
شوربة المشروم معروف انها بدفى بس سعرات حرارية عليا و احنا عاوزين ندفى من غير ما نتخن
طريقة عمل شوربة مشروم لاصحاب الرجيم والدايت |
المكونات
علبة مشروم
بصلة متوسطة مقطعة جوليان
فص ثوم كبير مقطع
2 كوب ماء
كوب حليب خالى الدسم
ملعقة كبيرة ساور كريم sour cream اخف بكتيرررررر من الكريمة العادية و الدسم فيها اقل
مكعب مرقة خضار
ملعقة زيت زيتون
ملح و فلفل اسود
رشة زعتر و ريحان مجفف ان وجد
الطريقة نشوح البصل فى ملعقة الزيت الى ان يدبل ثم نضيف الثوم و نقلب ثم نضيف نصف كمية المشروم و نقلب جيداا مع اضافة القليل جدا من الملح و الفلفل الاسودو الزعتر و الريحان و اول ما المشروم يبدأ يستوى و يدبل نضيف الماء و معكب المرقة و الحليب و الساور كرييم و نقلب جيدا ثم نتركها تبرد قليلا ثم نضربها بالخلاط و ترفع مرة اخرى ع النار و نضيف باقى كمية المشروم و نقلب و نذوق لو محتاجة ملح و نتركها تغلى 10 دقايق على نار هادئة
المصدر مطبخ شاهي
0 تعليقات
نسعد بردودكم ومشاركتكم برفقتنا ، ومن خلالها تدعم استمرار العطاء ، ننتظر ردودكم المشجعة ، وننتظر تعليقكم اللائق بكم