طريقة عمل الكولو سلو كأنك بتاكليه من برا

طريقة عمل الكولو سلو كأنك بتاكليه من برا بطريقة سهلة و لذيذة و احلى من المطاعم
طريقة عمل الكولو سلو كأنك بتاكليه من برا



المكونات
كرنب سلطة ابيض (حاولى نصف ثمرة متوسطة)
كرنب احمر (حوالى ربع ثمرة متوسطة)
جزر مبشور3
ملاعق كبيرة مايونيز
اقل من ربع كوب حليب
ملعقة صغيرة عسل ابيض
رشة سكر و ملح
ملعقة كبيرة خل
اقل من ربع ملعقة صغيرة ثوم بودر
اقل من ربع ملعقة صغيرة بصل بودر

الطريقة
نغسل الكرنب جيداا بالماء و الخل و يقطع الى قطع صغيرة
و نضعة فى بولة عميقة مع الجزر و نقلب جيداا و فى بولة اخرى نخلط مكونات الصوص جيداا المايونيز و الحليب والعسل و السكر و الملح و الخل و الثوم و البصل البودر و نقلب كويس جداااا
ثم نضيف الصوص على الكرنب والجزر و نقلب جيداا ثم نضعها فى علبة محكمة الغلق حتى وقت التقديم
ملحوظات هامة للحصول اى طعم مميز للكولو سلو و زى المطاعم واحلى الاحسن انك تعمليها من قبلها بيوم و تقعد فى التلاجة عادى جداا من يومين الى 3 ايام اهم حاجة العلبة تكون محكمة الغلق و الثوم والبصل البودر اعطى طعم مميز جداا هيعجبكم اووى و هو دا السر فى الطعم المميز و ممكن الاستغناء عن الكرنب الاحمر و الاكتفاء بالابيض
ولو عاوزنها دايت نستبدل المايونيز العادى بالمايونيز الايت و الحليب الخالى الدسم و ممكن اضافة ملعقة زبادة بدل من الحليب

إرسال تعليق

0 تعليقات