‫ شرح طريقة / اجنحة فراخ مكرونة بالتركي بانانا اسبلت

‫ شرح طريقة  / اجنحة فراخ مكرونة بالتركي بانانا اسبلت اجنحة فراخ: بصل مبشور -- مستردة -- ليمون- بهارات -- بيض -- لبن -- دقيق -- ملح -- فلفل . (يقدم مع صوص البربكيو) صوص البربكيو: 5 ملاعق كاتشب -- فلفل رومي ناعم -- بصل ناعم -- ¼ ليمونة -- ملح -- فلفل -- ملعقة هوت ضوض -- روز ماري مفروم -- ¼ ملعقة ديمجلاس .. كلوب سندوتش:
3 عيش توست -- تركي -- بيض -- جبنة شيدر -- صدور فراخ -- سلامي -- مايونيز -- خس -- طماطم . ( تقدم مع البطاطس) .. مكرونة بالتركي: تركي -- زبدة -- ثوم -- جبنة مبشورة -- كريمة لباني -- طماطم شيري -- بقسماط .. بانانا اسبلت: 2 ثمرة موز -- 2 بولة أيس كريم -- صوص شكولاتة -- صوص كراميل -- 10 مكعبات زبدة -- 10 سكر بني -- ½ كوب كريمة لباني -- مكسرات.

إرسال تعليق

0 تعليقات