بالصور والخطوات طريقة عمل اللحمه بالمشروم او اللحمه البارده

بالصور والخطوات طريقة عمل اللحمه  بالمشروم او اللحمه البارده  بالصور والخطوات طريقة عمل اللحمه  بالمشروم او اللحمه البارده من مطبخ شاهي
بالصور والخطوات طريقة عمل اللحمه  بالمشروم او اللحمه البارده
المقادير
نصف كيلو للحمة شرائح انتركوت او بتلو 
مشروم
2 ملعقة كبيرة مسترد
كوب كريمة طهى
مكعب مرقة
بالصور طريقة عمل اللحمه  بالمشروم او اللحمه البارده 

بالصور والخطوات طريقة عمل اللحمه  بالمشروم او اللحمه البارده 




ربع كوب ماء
ملعقة كبيرة زبدة و زيت زيتون
دقيق
ملح و فلفل اسود رشة كبابة صينى و هى بديل جوزة الطيب فى الوصفة
فص ثوم صغير مفرى



نتبل اللحمة بالمسترد الفلفل الاسود و الكبابة الصينى والثوم







نخلطها جيداا و نتركها فى التتبيلة على الاقل ساعة


نضع شرائح اللحمة فى قليل من الدقيق




نحمر اللحمة فى الزبدة و الزيت على نار عاليا فى الاول حتى تكتسب لون




ثم نهدىء النار و نضيف الماء و المرقة





هنا اللحمة تقريبا مستوية 80 %




نضيف الكريمة و الملح





ثم المشروم و نقلب جيداا و نتركها 10 دقائق او حتى تمام النضج





ثم تقدم

قدمتها مع مكرونة مسلوقة مع الفلفل الاحمر و البقدونس






المصدر مطبخ شاهي

إرسال تعليق

0 تعليقات