مطبخ صبايا الخير: بالصور:طريقة تفريز وتخزين الاسكالوب بانيه والبفتيك من نور الهدي
سكالوب الفراخ واللحم
(فراخ بانيه وبفتيك)
(فراخ بانيه وبفتيك)
تتبل قطع البانيه بالبصل والفلفل الاخضر والبهارات وتنقع ليله كامله
وتانى يوم تغمس فى بيض ثم بقسماط(خبز مطحون )
وتوضع فى اطباق التفريز وتلف بالنايلون هكذا وعند الاستخدام نحمى الزيت ونهدأ النار
وتقلى فورا حتى وهى مجمده
وتقلى فورا حتى وهى مجمده
وايضا يفرز بنفس الطريقه
0 تعليقات
نسعد بردودكم ومشاركتكم برفقتنا ، ومن خلالها تدعم استمرار العطاء ، ننتظر ردودكم المشجعة ، وننتظر تعليقكم اللائق بكم