الطريقة ------- نغسل اوراك الفراخ (الشيش طاووق) كويس جداا بالملح والخل ويشطف منهم ويقطع على حسب الرغبه قطعه صغيره او كبيره او متوسطة نفروم البصل وواحدة طماطم والتوم المفروم والزبادى وعصير الليمونه والتوابل والخل ونطحنها كويس فى الخلاط ننقع الفراخ فى التتبيلة ليلة او اقل حاجةساعتين هنقطع البصل والفلفل والطماطم مكعبات ننقع الاسياخ فى ماية علشان مش تتحرق نرص الفراخ والخضروات فى الاسياخ نرصها فى صنية ونحط عليها باقى التتبيلة وكوب ماء صغير ونحطها على النار ونغطى الصنية بورق فويل بعد مرور حوالى 5 دقايق هنحطها فى الفرن لغاية ما تكمل سوا وبعدين نرفع ورقة الفويل ونشغل الشواية علشان تاخد وش وتقدم بالهنا
ملحوظة: لو عندك شواية ممكن تسويها عليها عالطول او لو عندك شواية فحم ممكن
0 تعليقات
نسعد بردودكم ومشاركتكم برفقتنا ، ومن خلالها تدعم استمرار العطاء ، ننتظر ردودكم المشجعة ، وننتظر تعليقكم اللائق بكم